CV op houtpellets

SWEBO heeft een complete range van verwarmingsinstallaties die houtpellets hoogefficiënt en betrouwbaar omzetten in warmte. Voor de consumentenmarkt is de SWEBO BIO-SOL COMBO met een maximaal vermogen van 25kW een interessant systeem. Met de omzetting in warmte van 90% behoort deze CV op houtpellets tot de meest efficiënte in de markt. Voor de grotere gebouwen is er ook de PB50 met een vermogen van 50kW. Natuurlijk van Zweedse kwaliteit en goedgekeurd volgens de richtlijn EN303-5. Klik op de foto voor een gedetailleerd productbrochure met rekenvoorbeelden over verbruik, besparing en opslag van pellets.

SWEBO BIO-SOL COMBO

SWEBO BIO-SOL COMBO
De BIO-SOL COMBO is een boiler en opslagvat in één. Dit bespaart ruimte en aansluitkosten. Het is de duurzame versie van uw huidige gas cv: de opstart is elektrisch en dus automatisch en de verbrandingscapaciteit varieert met de behoefte (modulerend). De BIO-SOL COMBO is klaar voor aansluiting op een zonnecollector en verzorgt zowel uw kraanwater als uw warmwaterverwarming. De grote 600 liter tank is bijzonder goed geïsoleerd met een 9 cm dik, hoogwaardig polyurethaan isolatiepakket. Het onderhoud en het legen van de asla kan op een heel comfortabele hoogte worden gedaan aan de voorzijde van de boiler.

Swebo PB 50 pelletbrander

SWEBO PB50 pellet branderDe hoogefficiënte SWEBO PB50 pelletbrander wordt gecombineerd met de Arimax 360 boiler, die bekend staat voor haar laag onderhoud. De PB50 brander werkt net als haar kleinere broer in de BIOSOL Combo als de bekende gas cv. Door de elektronische onsteking start de brander automatisch op bij warmtevraag en toert terug (modulering) of stopt bij teruglopende warmtevraag. De brander is met meerdere, onafhankelijke veiligheidsfuncties uitgerust. De boiler is specifiek ontworpen voor het stoken van biomassa’s. De grote branderruimte en de constante convectie verlengen de schoonmaakintervals maximaal. In de zomer bij lage warmtebehoeftes kan met een eenvoudige aanpassing ook heel rustig en zeker worden gestookt.

Contactgegevens

BK Bioenergy
Holthe 15
9411 TM Beilen

T: 31 (0)593-542171
F: 31 (0)593-542179
E: info@bkbioenergy.nl

Bank: NL09ABNA0510994458
BTW nr: NL171290318B01
K.v.K. Meppel 01182082