Algemeen

SWEBO heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerp, de productie en de installatie van verwarmingsystemen op  basis van biomassa. De Arctische, koude omstandigheden in het Noorden van Zweden hebben bijzonder betrouwbare verwarmingssystemen opgeleverd.SWEBO specialiseert zich in compleet ontworpen oplossingen voor grotere residentiële toepassingen, industriële warmtebehoefte en lokaal gedeelde energiecentrales. De vermogens variëren van 50kW tot 10MW. We hebben systemen voor elk type biomassa en specialiseren ons in de zogenaamde afvalbrandstoffen (waste fuels).

Biotherm

Het paradepaard van SWEBO is de Biotherm die wordt geleverd in vermogens van 160kW tot 1MW. De Biotherm brandt op bijna alles. Natuurlijk zijn pellets en chips geen enkel probleem. Tien jaar ervaring met het verbranden van paardenmest garanderen een probleemloze operatie binnen de EU-emissiegrenzen. Kippenmest, slachtafval en digestaat zijn andere interessante brandstoffen.

SWEBO heeft alle onderdelen van het systeem in eigen hand. Klantspecifiek leveren we ons eigen brandstofopslagsysteem voor elk typebiomassa, de voeding naar de brander, de asafvoer- en opslagsystemen, de warmwaterbuffers en de veiligheid- en besturingssystemen. Op afstand monitoren wij uw systeem en zorgen voor een probleemloze en optimale verbranding.

Brochures

SWEBO heeft haar onderscheidende oplossingen vervat in twee brochures. Klik op de plaatjes voor de details.

laat u de verschillende mogelijkheden zien van om uw verwarmingsinstallatie of droger te realiseren op biomassa.

Verwarming met paardenkracht beschrijft de mogelijkheden en voordelen van verwarming met de unieke Biotherm.

Verwarming met paardenkracht beschrijft de mogelijkheden en voordelen van verwarming met de unieke Biotherm.

Contactgegevens

BK Bioenergy
Holthe 15
9411 TM Beilen

T: 31 (0)593-542171
F: 31 (0)593-542179
E: info@bkbioenergy.nl

Bank: NL09ABNA0510994458
BTW nr: NL171290318B01
K.v.K. Meppel 01182082